Felhívás a DE OEC 2013/2014. évi tudományos diákköri konferenciájára

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A DE OEC Tudományos Diákköri Tanácsának döntése alapján a 2013/2014-es tanévben az orvos- és egészségtudományi szekcióban a helyi TDK konferencia 2014. február 19. (szerda) és 21. (péntek) között kerül megrendezésre.

A helyi TDK konferenciára az absztraktok leadására 2014. január 27. 20:00 óráig van lehetőség, a korábbi éveknek megfelelően KIZÁRÓLAG a TDK honlapján (http://tdk.med.unideb.hu/) keresztül. Az elmúlt tanévekben a TDK konferencia jelentkezések száma nagy mértékben növekedett, ezért – a szervezés megkönnyítése érdekében – az előadások címét és a preferált tagozatokat az absztraktok leadását megelőzően 2014. január 13. 20:00 óráig kötelező elektronikusan leadni a fenti honlapon található regisztrációs felületen keresztül. Kérjük, hogy az intézeti TDK felelősök a végső leadási határidőit követő napig (január 28.) a feltöltött absztraktok adatait (cím, előadó(k), témavezető(k)) e-mailben juttassák el a TDT oktatói titkára számára. Csak azon hallgatók jelentkezését tudjuk figyelembe venni, akik elektronikusan jelentkeztek és az intézeti TDK felelős által elküldött listán is szerepelnek.

A feltöltött absztrakt javítására az elektronikus rendszerben a végső leadási határidőig van mód. Javítás céljából nincs lehetőség az absztrakt újbóli feltöltésére. Az absztraktokban képletek, táblázatok és ábrák használata nem megengedett. Az intézeti TDK felelőst a feltöltött absztraktokról tájékoztatni kell, annak jelzéseként, hogy a témavezető annak tartalmával és formájával egyetért!

A TDK konferencián bemutatandó előadásokat a konferencia hetén hétfő éjfélig fel kell tölteni a fenti honlapon keresztül. A konferencia hetének keddjén egy előre meghatározott időpontban lehetőség lesz az előadások kipróbálására a vetítésre használt számítógépeken. Az egyes tagozatok előtt a helyszínen az előadások feltöltésére ill. kipróbálására semmilyen esetben sem lesz lehetőség.

A helyi TDK konferencián elhangzó minden előadás végén a hallgató köteles egy olyan ábrát bemutatni, amely részletezi, hogy az előadónak mi volt a saját munkája a bemutatott anyagban.

Az előadásokkal kapcsolatos minden technikai információ a TDK honlapján folyamatosan megjelenítésre kerül.

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program