Absztraktbeadási feltételek a helyi TDK konferenciára

Printer-friendly versionPrinter-friendly version

 A 2009/2010. tanévi helyi TDK konferenciára beadható előadás összefoglalók (absztraktok) formai követelményei:

  • A jelentkezés tartalmazza az előadás szerzőinek és a munkát segítő témavezetőknek az adatait.
  • Sem az előadás címe, sem az összefoglaló szövege nem tartalmazhat speciális karaktereket. Az egyéb szimbólumok, görög betűk használata sem megengedett, kérjük ezek kiírását (pl. "gamma").
  • Az összefoglaló nem tartalmazhat ábrákat, táblázatokat.
  • Az összefoglaló szövegének hossza legfeljebb 2200 karakter lehet, a szóközöket is beleértve. Csak az összefoglaló szövege számít a terjedelembe, az egyéb mezők (pl. cím, szerzők) nem.
  • A témavezetői egyetértés megerősítéseként az intézeti TDK felelős az absztraktbeadási határidőig a TDT-nek megküldi az intézetéből beadott TDK előadások főbb adatait.

Ha javítani kíván a feltöltött absztrakton, töltse fel újra. A legutolsó verzió kerül nyomtatásba, a többi automatikusan törlésre kerül.

Az absztraktbeadás határideje: 2009. november 2. (hétfő) 24:00.

A határidő lejárt, így újabb absztrakt nem adható be.

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program