Díjazottak listája

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A DE OEC 2010/2011. tanévi helyi TDK konferenciáján díjazott hallgatók összesített listája elérhető a Díjazottak menüpontban, a tagozatonkénti lista pedig az egyes tagozatok programjánál is megtekinthető.

Azon hallgatók, akik az eredményhirdetésen nem tudtak megjelenni, az oklevelüket, valamint 3. helyezés ill. különdíj esetén a díjukat a DE OEC Tanulmányi Osztályán (volt I. Kollégium) Vass Beáta tanulmányi főelőadónál vehetik át 2010. december 13-án hétfőtől. Az 1. és 2. helyezettek számára a díjat ösztöndíj-kiegészítés formájában hamarosan utaljuk.

Az alábbiakban olvasható a zsűri által szakdolgozat védésként az előadó számára elfogadott előadások listája: Védésként elfogadott előadások.

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program