A 2011/2012. évi TDK konferencia áttekintő programja - VÁLTOZÁS

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Az alábbiakban megtekintheti a 2011/2012. évi TDK konferencia áttekintő programját. A program tartalmazza az egyes tagozatok helyszínét, időpontját és az előadók neveit.

A korábban kiadotthoz képest a program kényszerűségből több helyen megváltozott. A korábban az Elméleti Tömb előadótermébe kiírt előadások a Bőrgyógyászati Klinika tantermében lesznek megtartva. Kérjük, hogy tekintsék át az új programot és annek megfelelen látogassák az előadásokat. Figyelem: az első program kezdő időpontja mindegyik nap 8:15.

A lent letölthető PDF-ben találja az előadók részletes beosztását. A félkövérrel szedett előadók az adott blokk hallgatói elnökei, akik a megjelölt oktatói elnökökkel együtt az adott blokkot fogják levezetni. Az egyes blokkok kezdete a programban meghatározott időpontban várható, azonban a blokkon belüli további előadások pontos kezdési ideje több tényező függvénye, ezért azt nem tudjuk garantálni.

Az adott napi programot a nap nevére kattintva érheti el.

2012. február 13. (hétfő)

Az előadások feltöltése kötelező hétfő éjfélig az elektronikus felületen keresztül. Az ily módon fel nem töltött prezentációk nem mutathatók be a konferencián. Az előadótermekben az előadások feltöltésére nem lesz lehetőség.

2012. február 14. (kedd)

Egy, a későbbiekben meghatározott délutáni időpontban lehetőség lesz az előadások kipróbálására a vetítéshez ténylegesen használt számítógépeken. Ennek elmulasztása esetén nem vállalunk felelősséget a videók működéséért. A próba célja a prezentáció működőképességének ellenőrzése, így a helyszínen projektoros vetítési lehetőség nem lesz.

2012. február 15. (szerda)

2012. február 16. (csütörtök)

2012. február 17. (péntek)

Tisztelettel megkérjük az előadókat, hogy lehetőség szerint a saját tagozatuk összes előadásán legyenek jelen. A tagozat helyszínére az előadását tartalmazó blokk kezdete előtt legalább tíz perccel minden előadó érkezzen meg.

Kérünk minden tisztelt érdeklődőt, hogy elsősorban a blokkok közötti szünetekben, vagy amennyiben ez nem lehetséges, az előadásokat követő viták alatt lépjenek be a termekbe ill. hagyják el azokat. Az előadások zavartalanságának biztosítása érdekében a tantermeknek a hátsó bejáratait kérjük használni.

A program tervezése során az előzetes regisztrációs határidőig, azaz 2012. január 6-ig beérkezett összes kérést maradéktalanul figyelembe vettük. A megjelenített program módosítására további lehetőség nincs.

CsatolmányMéret
A 2011/2012. évi TDK konferencia részletes áttekintő programja (PDF)409.29 KB
A 2011/2012. évi TDK konferencia programfüzete és absztraktkötete (PDF)1.83 MB

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program