Konferencia részvétel támogatás a TDK konferencia 1. díjas előadóinak

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A 2013/14. tanév TDK konferenciáján az egyes tagozatok győzteseinek a TDT felajánlja, hogy támogatja a 2014. naptári év során egy magyarországi konferencián való részvétel költségeit (utazás, szállás és regisztráció), amennyiben a hallgató ott tudományos eredményeit bemutatja előadás vagy poszter formájában.

Kérjük, hogy a tagozatok nyertesei további információkért - legalább két héttel a regisztráció határideje előtt - keressék Dr. Szentandrássy Norbert oktatói titkárt: szentandrassy.norbert@med.unideb.hu.

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program