Marosvásárhelyi TDK konferencia

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

Az alábbi felhívás a héten érkezett hozzánk a Semmelweis Egyetemről:

"Kedves érdeklődők!
A korábbi évekhez hasonlóan idén is szervezett előadói és szurkolói delegációt indítunk a Marosvásárhelyi TDK Konferenciára. A konferencia honlapja: http://tdk.mmdsz.ro. A konferencia időpontja: 2014. március 27-30. A kivonatok leadási határideje: 2014. február 25. és március 1. között. További információkkal folyamatosan frissítem ezt a honlapot: http://harsfa.sote.hu/112-45756.php. A tavalyihoz hasonló, erdélyi csillagtúrákkal kibővített utazást szervezünk. A tervezett 3 kirándulás (melynek részletes útiterve még változhat, a napok sorrendjét és a programokat a konferencia programjához igazítjuk) :
-Gyilkos-tó, Békás-szoros
-Kolozsvár
-Szováta, Parajd, Korond
Előzetes jelentkezés e-mailben:mtdk.tdk@gmail.com határidő: 2014. február 10. A busz útvonala Debrecent érinti. A szegedi és pécsi vonatokhoz alkalmazkodva indul a busz Budapestről 2014. március 26-án. Visszaérkezés 2014. március 31-én a hajnali órákban. Utazással, szállással, támogatással és egyéb részletekkel kapcsolatos információk itt: mtdk.tdk@gmail.com.
Mindenkit (kísérőket is) szeretettel várunk,
dr. Csete Dániel
Ph.D. hallgató
Élettani Intézet
Semmelweis Egyetem"

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program