Megnyílt a demonstrátori (és egyben Endes Pongrác-ösztöndíj-) pályázatok és a kiváló tudományos munkáért ösztöndíjra szolgáló pályázatok beadása a 2012/2013. tanév 2. félévére

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat
A pályázatokat a regisztráció és bejelentkezés után elérhető elektronikus űrlapon kell beadni.
  • A demonstrátori és egyben az Endes Pongrác-ösztöndíjra szolgáló pályázat űrlapja: link
  • A kiváló tudományos munkáért ösztöndíjra szolgáló pályázat űrlapja: link
Demonstrátori pályázatok:
A kitöltött űrlap PDF változatát kinyomtatva és a pályázó, valamint az intézeti TDK-felelős és az intézetvezető aláírásával ellátva a DE ÁOK dékáni hivatalába kell eljuttatni.
A 2012/2013. tanév II. félévében az elektronikus beadás határideje 2013. március 13., az aláírt papíralapú pályázatok eljutási határideje a DE ÁOK dékáni hivatalába 2013. március 18. 12 óra.
 
Kiváló tudományos munkáért ösztöndíjra szolgaló pályázatok:
A kitöltött űrlap PDF változatát kinyomtatva és a pályázó aláírásával ellátva, valamint az egyes teljesítések igazolását a tudományos centrumelnök-helyettes hivatalába kell eljuttatni.
A 2012/2013. tanév II. félévében az elektronikus és a papíralapú beadás határideje is 2013. március 14.

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program