Részvételi feltételek a DE OEC 2009/2010. tanévi helyi TDK konferenciáján

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat

A DE OEC 2009/2010. tanévi helyi TDK konferenciáján a Debreceni Egyetem bármely olyan hallgatója részt vehet, aki az orvos- és egészségtudományok területén végez tudományos diákköri munkát.

A konferencián való részvétel feltétele az előzetes jelentkezés, mely magában foglalja az előadás adatainak részletes megadását és a megadott szempontoknak megfelelő absztrakt feltöltését. A jelentkezés és az absztrakt feltöltésének határideje 2009. november 2. (hétfő) 24:00.

A PhD hallgatók külön tartják munkabeszámolóikat az egyes doktori iskolák szervezésében. A TDK konferencián csak graduális diákkörös hallgatók előadásai hangzanak el.

Támogatók: Támogatók: Az NTP-TDK-14-0007 számú, A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése helyi konferencia keretében, az NTP-TDK-14-0006 számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása, NTP-HHTDK-15-0011-es A Debreceni Egyetem ÁOK TDK tevékenység népszerűsítése 2016. évi helyi konferencia keretében, valamint a NTP-HHTDK-15-0057-es számú, A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán folyó Tudományos Diákköri kutatások támogatása című pályázatokhoz kapcsolódóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tehetség Program